Mrt

Okulumuzda görev yapan öğretmenlere yönelik hazırlamış olduğumuz memnuniyet anketine aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz. Kişisel Hakların Korunumu kapsamında anket doldurulması için herhangi bir giriş talebi bulunmamaktadır. Kişisel fikirlerin gizli kalması adına Google Docs tarafından hazırlanan ankete katılımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Yapılacak geziler için öğrencilerimiz görüşünü almak istiyoruz.Aşağıdaki linke tıklayarak Gezi anketini yanıtlayabilirsiniz.Teşekkür ederiz.

Gezi Anketi için tıklayınız.

Mrt

Kas

Cumhuriyetimizin 95´inci yıl dönümü müdürümüz Yusuf TAŞKIRAN günün anlam ve önemini belirten konuşması,öğrencilerimizin şiirleri ve anaokulu çocuklarımızın gösterileriye coşkuyla kutlandı.Programa öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra velilerimizde katıldı.Programda başta ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla beraber,tüm gazi ve şehiterimiz anıldı.

Cumhuriyetimizin 95´inci yılı kutlu olsun.

Ara

Okulumuzda "YERLİ MALI HAFTASI" etkinliği olarak 13.12.2017, 14.12.2017 ve 15.12.2017 tarihlerinde öğle araları çarşamba ve perşembe günü 12:00- 13:00 arası, cuma günü 13:00-14:00 arası kermes yapılacaktır. Tüm velilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz kermesimize davetlidir.

Kas

“Bremen Mızıkacıları” misafirimiz oluuuuyooorrrr!

Zihinsel engelli arkadaşlarımızdan oluşan bu grup; gönüllü ritim eğitmeni olan,  Yaşar Morpınar önderliğinde yaklaşık 265 konser vermiş bir ekip.

Bundan tam 11 yıl önce bir rehabilitasyon merkezinde başlamış serüvenleri. Hayatlarının merkezinde olan müzik; konserler ve alkışlarla birleşerek onlara cesaret vermiş,kocaman bir ekip olmuşlar. Tekirdağ ili Saray ilçesi Büyükyoncalı Atatürk Ortaokulu için 12 Aralıkta gün belirledik ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

Hepinizi 12 Aralik´ta okulumuza bekliyoruz..

Yaşasın Müzik 🎶 😇 😋🌸🙌🎶