Haz

Türkçe Öğretmenimiz Şeyma DEMİRCİ'nin hazırlayıp yönettiği Ömer SEYFETTİN'in Perili Köşk romanından uyarlanmış tiyatro gösterisini okulumuz öğrencilere büyük bir başarıyla sergilediler. Drama alanında eğitim alan öğrencilerimiz yılsonunda sergiledikleri oyun okulumuz öğrencilerinden ve öğretmenlerimizden tam not aldı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize emeklerinden ve başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Haz

Öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda doldurulan RİBA'ların sonucu ortaya çıkan sonuçlar

Haz

Sene sonu okul gelişim planı değerlendirmemizi yaptık.

Haz

Sene başında alınan değerler eğitimi kararları uygulanmıştır.

Haz

Türkçe Öğretmenlerimiz Eda TORUN ve Şeyma DEMİRCİ'nin hazırladıkları ve tüm öğretmenlerimizin katkı sağladığı şubeler arası bilgi yarışması yapıldı. Büyük çekişmelerin ve heyecanlı anlara sahne olan yarışmalarda öğrencilerimiz hem eğlendi hem öğrendiler. Okul aile birliğimizin işletimindeki kooperatifimizden de kazanan sınıf öğrencileri ödüllendirildiler. Tüm emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Küçükler Futbol Takımımız ilçe turnuvasında 31 gol atıp 1 gol yiyerek tüm maçlarını kazanıp şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizin bu başarısında büyük emeği olan Beden Eğitimi öğretmenimiz Erkan PARLATICI'yı ve takımını tebrik ederiz.

May

Kurum kültürünü arttırmak amacıyla öğretmenlerimizle ve eşleriyle yemek organizasyonu yaptık.

May

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Görkem YANAR tarafından tarihte iz bırakmış bilim insanlarının tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

May

Bakanlığımızın Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından aylık olarak yayınlanan, sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin örnek sorularla birlikte; beceri temel testleri ve kazanım kavrama testleri sınıflarımızda çözüldü.

May

Okulumuz tarafından belirlenmiş olan, Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun yazdığı Yaban isimli roman,öğretmen ve idarecilerimiz tarafından okunmuş olup birlikte tahlili gerçekleşmiştir.

May

Okulumuz Rehber öğretmeni Özgün CAN tarafından 8.sınıf öğrencilerine lise türleri hakkında bilgiler verildi.

May

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan PARLATICI tarafından hazırlanan geleneksel çocuk oyunları festivali düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Türkçe Öğretmenlerimiz Şeyma DEMİRCİ ve Eda TORUN'un hazırladığı ve okulumuzdaki tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katkıda bulunduğu 23 Nisan Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla ve sevinçle kutladık. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun